Bijlessen (remedial teaching)

Bijles (Remedial Teaching/RT)

Elk kind leert en ontwikkelt zich op geheel eigen wijze. Het ene kind leert nu eenmaal makkelijker dan het ander. Soms kan een kind daardoor niet goed meekomen op school. Komt gefrustreerd uit school en u heeft de grootste moeite om uw kind met huiswerk te begeleiden. Tijd en aandacht hebben scholen vaak niet of weinig. Meestal heeft de school al veel aan de problemen gedaan, maar gaat uw kind niet voldoende vooruit. Het kan dan goed zijn om ons naar de kansen en mogelijkheden van uw kind te laten kijken. Bijles zal zeker helpen, wij bieden specialistische begeleiding op maat. Uw kind krijgt door RT / bijles meer zelfvertrouwen, meer leerplezier en gaat gelukkiger naar school omdat er gebruik gemaakt wordt van zijn of haar mogelijkheden en sterke kanten.

Praktijk Kind-voorop werkt met gediplomeerde Remedial Teachers met veel ervaring. U kunt bij ons terecht met kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Wij kunnen ondersteuning (bijles) bieden bij automatiseringsmoeilijkheden, lees- en rekenproblemen, verbeteren van de schrijfmotoriek, taak- en werkhouding problemen en spellingsmoeilijkheden. Ook voor pre-teaching en “leren leren” kunt u bij ons terecht.

In overleg met ouders en school wordt een plan gemaakt. De ontwikkeling en het leerplezier van het kind staan voorop.

“Een remedial teacher (ook: rt’er) (uit het Engels letterlijk een leraar die verbetert) verleent hulp aan leerlingen met leerproblemen.” Bron: Wikipedia

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

De kosten zijn €49,50 per 45 minuten.

Reacties zijn gesloten.