Reviews

juli 2018

Arina van Gent

In groep 8 kwam ik bij Kind-voorop terecht met mijn zoon. In korte tijd is men met hem aan de slag gegaan en hij heeft er zeer veel baat bij gehad. Het was een inhaalrace vwb de leerstof, maar voor mijn zoon is het heel goed geweest. Veel begrip voor de situatie van het kind en erop gericht om het kind in die situatie goed te helpen

Flexibel, op het kind gericht, hulp en aandacht staat voorop.

Cijfer; 8

06 juni 2018

Miranda

Zelfstandig lukken soms bepaalde leerprestaties net niet. Dit helpt ze niet alleen over die drempel heen en ook beter leren leren en overzicht krijgen een boost. Een zeer praktische en waardevolle aanvulling ondersteuning voor mijn dochters.

Cijfer; 10

20 april 2017

Uunk

Onze zoon kon wel wat bijles gebruiken. Niet voor specifiek een vak maar voor alle vakken over het hele schooljaar heen. Hij werd door de bijles van Jasmijn persoonlijk zekerder, zijn lesstof ging hem makkelijker af en zijn resultaten gingen omhoog. Hij werd deels een ander kind. Hij ging graag naar de bijles toe daar Jasmijn hem op zijn gemak stelde en blijkbaar positief met hem aan de slag ging.

Cijfer; 10

20 april 2017

Jessica

Kind-Voorop heeft mijn dochter goed geholpen met het “leren leren”. Vanwege haar dyslexie had zij moeite met het leren van haar huiswerk (automatiseren). Kind-Voorop heeft samen met mijn dochter onderzocht welke leerstijl het beste bij haar past. Deze leerstijl werd tijdens de vervolgsessies geoefend; waardoor mijn dochter hem goed kan toepassen op al haar leerwerk.

De remedial teacher van Kind-Voorop is rustig, geduldig en heel toegankelijk. Daarnaast communiceert zij goed met ouders en is ze goed bereikbaar.

Cijfer; 10

18 januari 2015

Vanessa van Gils

Beide kinderen gingen iedere keer met veel plezier en hebben er zeer veel baat bij gehad, waardoor ze geen achterstand meer hebben en op hun nieuwe school een goede start konden maken en weer plezier in het leren hebben. Het werkelijke kunnen van de kinderen kwam tijdens de bijles naar boven, waar we nu veel profijt van hebben.

 

12 februari 2013

Anoniem

Mijn dochter heeft de beeld en brein training bij jou gedaan. Ze heeft hier veel aan gehad en heeft hier met plezier aan deelgenomen.

 

16 oktober 2012

Natascha van der Est

Onze zoon had veel problemen met spelling en zijn concentratie. Doordat hij door Gaby hierbij is geholpen is hij enorm vooruit gegaan. hij ervaarde het ook niet als vervelend om er naar toe te gaan omdat er op een prettige manier uitleg word gegeven en ze iedere les afsluit met een spelletje. Wat ook belangrijk is is dat de communicatie tussen Gaby en school goed verliep. Onze zoon is enorm geholpen door Gaby en ik zal ze dan ook aan iedereen aanbevelen.

 

23 september 2012

Louise van Gaal

Mede als gevolg van de doorgevoerde bezuinigingen komt de kwaliteit van het (basis)onderwijs in het gedrang. Kinderen die extra aandacht nodig hebben dreigen tussen wal en schip te raken. Om dat te voorkomen moet je als ouder zelf initiatieven nemen. Mijn dochter kreeg, om verschillende redenen, leerachterstanden op haar school. Toevalligerwijs kwam ik in contact met Gaby en Jasmijn van Praktijk-kind-voorop. Gaby heeft een open, rustig en vriendelijk karakter waardoor mijn dochter haar bijlessen zeker niet als vervelend ervaart. Gaby neemt echt de tijd en als het eens een kwartiertje later wordt is dat ook geen enkel probleem. Mijn dochter heeft grote vooruitgangen geboekt met rekenen en lezen. We zijn er nog niet, maar zeker wel op de goede weg. Mijn dochter is veel rustiger geworden en slaapt een stuk beter, wat de sfeer binnen het gezin zeer ten goede komt. Wij hebben er allemaal baat bij en kunnen de dames van harte aanbevelen.

 

07 mei 2012

Mevr. Korndorffer

Onze ervaring is dat de begeleiding die Kind Voorop biedt van een deskundig en persoonlijk betrokken niveau is. Hierdoor ontstond snel een vertrouwde en ontspannen werksfeer waarin onze dochter goed begeleid kan worden in haar ontwikkeling. De creatieve en kind vriendelijke werkwijze maakt het mogelijk dat zij spelenderwijs kan leren. Er wordt ook aandacht besteed aan goede communicatie met ouders en leerkrachten en advies gegeven hoe ouders ook de draad kunnen oppakken hun kind thuis te ondersteunen. Onze dochter heeft veel baat bij de begeleiding van Kind-voorop.

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.